Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Verantwoording

Deze site is met de grootste zorg voor u samengesteld. Uw therapeut heeft veel tijd en energie besteed om alle relevante teksten nauwkeurig te schrijven. Tevens zijn bijna alle pagina's, kleurcombinaties, samenstellingen en indelingen door uw therapeut gerangschikt om het bezoek aan haar website zo aangenaam mogelijk te maken.

De webmaster heeft tot taak om de reeds uitgewerkte schets technisch te ondersteunen en zo getrouw mogelijk alle schermafhandelingen conform de wensen van uw therapeut te laten verlopen. Aanpassingen en nazorg behoren uiteraard ook tot deze taak, een (goede) website blijft immers een dynamisch gegeven.

Ondanks alle zorgvuldigheid kan het toch voorkomen dat er door u fouten worden gevonden in tekst of op het vlak van de techniek. Aarzelt u in dat geval niet en mail graag de volgens u te corrigeren pagina('s).


Copyright

Er wordt vriendelijk verzocht het copyright van deze site te eerbiedigen en zonder toestemming geen teksten, afbeeldingen of andere brongegevens te kopiëren, anders kan er juridsche aansprakelijkheid volgen.


 

Home

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Chinatura

中华自然医药堂

Medica


                           Chinatura Medica              Triangelstraat 66                 3822 DJ  Amersfoort

©2011

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans