Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Verantwoording en copyright
Behandelmethoden
Lidgegevens
Chinese Acupunctuur Amersfoort, Weili Feng

Achtergrond

Weili Feng is afkomstig uit een familie van Chinese geneeskundigen. Haar opa en één van haar ooms waren heel beroemde artsen Chinese geneeskunde te ShangDong, China. Reden waarom Weili al zeer vroeg heel erg geïnteresseerd raakte in Chinese geneeskunde. Haar opa had destijds een eigen praktijk en haar oom werkte in een acupunctuurziekenhuis. In haar jeugd heeft zij vaak gezien hoe haar opa en oom patiënten behandelden. Met naalden en/of kruiden werden pijn en klachten van patiënten verlicht of weggenomen, dat maakte Weili heel erg nieuwsgierig. Zij wilde graag weten hoe? Zo vaak als kon ging zij naar haar opa's praktijk en ook naar het ziekenhuis waar haar oom werkte. Op deze manier heeft zij in haar jeugd al veel kennis over de Chinese geneeskunde vergaard uit de praktijk van haar opa en op het werk van haar oom. Haar wens was om in de toekomst ook een Chinese arts te worden.

Na te zijn afgestudeerd aan een zeer beroemde universiteit in China, heeft Weili in 1989 een HBO-opleiding in Chinese geneeskunde gevolgd in China.  Zij heeft nu haar eigen carrière opgebouwd op het gebied van Chinese geneeskunde in Nederland.

Naast haar opleiding in China, heeft Weili in haar studententijd traditionele sporten beoefend zoals TaiJi, QiGong en Chinese gym. Deze bewegingsvormen heeft zij opgenomen in haar dagelijkse routine.

Home

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

中华自然医药堂


                           Chinatura Medica              Triangelstraat 66                 3822 DJ  Amersfoort

©2011

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

Praktijkervaring

Aangesloten bij ...

Opleiding

Achtergrond

Weili Feng

Chinatura

Medica

. Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven