Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Waarom worden mensen ziek?
Ziekten bestrijden met acupunctuur
Verantwoording en copyright

Home

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Acupunctuur deed pas in de zestiende eeuw zijn intrede in Europa, terwijl in China acupunctuur toen al zo’n 5000 jaar werd beoefend. De oudste studieboeken zijn ongeveer tweeduizend jaar oud, maar bieden nog altijd een uitstekende basis voor behandeling.

Acupunctuur, een zeer bijzondere en succesvolle geneeskunde, is een product van de Chinese cultuur, een cultuur die sterk verschilt met de westerse manier van denken. Om die reden is acupunctuur in Europa lange tijd verkeerd begrepen, genegeerd of stil gehouden en vond pas in de 20e eeuw erkenning. Acupunctuur staat in Europa nu vooral bekend vanwege de behandeling van pijnklachten. In feite is de behandel indicatie voor acupunctuur zeer breed: acute, maar ook chronische en zogenaamde ongeneeslijke klachten kunnen worden behandeld met acupunctuur.

Deze traditionele Chinese geneeswijze is gebaseerd op uiteenlopende begrippen en filosofieën, het beschouwt het lichaam als één geheel en een deel van de natuur, waarin een evenwicht bestaat tussen de tegengestelde, maar elkaar ook aanvullende krachten van yin en yang.

Hoewel westerse wetenschappers vroeger de traditionele Chinese geneeskunde en met name acupunctuur beschouwden als oosterse kwakzalverij, moeten zelfs de grootste sceptici inmiddels erkennen dat acupunctuur een zeer bijzondere geneeswijze is, die niet alleen werkt, maar over het algemeen ook zeer effectief is en magische kracht heeft bij heel veel soorten klachten.

Waarom worden mensen ziek?

TCG brengt uw lichaam in balans

De magische kracht van acupunctuur

Magische kracht van acupunctuur

Chinatura

中华自然医药堂

Medica


       Chinatura Medica         Triangelstraat 154         3822 DJ  Amersfoort

©2011

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven