Verantwoording en copyright
Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng
Kinderwens

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Chinatura

中华自然医药堂

Medica


       Chinatura Medica         Triangelstraat 66         3822 DJ  Amersfoort

©2011

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

Een kinderwens is de grootste wens van vrijwel ieder gezin. Maar steeds meer vrouwen en mannen zijn onvruchtbaar. Veel partners besluiten uiteindelijk om via ivf of reageerbuis alsnog hun kinderwens in vervulling te zien gaan. Maar de vraag is: zal het kindje dan gezond zijn? Of zal de kinderwens zeker in vervulling gaan? Ieder gezond mens kan normaal gesproken een kind krijgen, want het is een natuurlijk gebeuren. Als je geen kind kunt krijgen, dan betekent dat, hoe vervelend dat ook klinkt, dat je feitelijk ongezond bent. Je lichaam is op de een of andere manier uit balans. Indien men dan via ivf of reageerbuis een kind krijgt, zal het kindje ook minder gezond zijn, want de gezondheid van de ouders beslist ook mede de gezondheid van het kind, zoals dat ook elders in de natuur gebeurt. Sterke dieren krijgen sterke jongen. Onvruchtbare dieren krijgen geen jongen, dat is de natuurlijke selectiemethode…….

Verder is het succespercentage om via ivf of reageerbuis de kinderwens in vervulling te zien gaan ook tamelijk laag, want de gezondheid van vrouw en man, de kwaliteit en de hoeveelheid sperma, de kwaliteit van het eitje, de gesteldheid van de (omgeving van de) baarmoeder spelen hier een belangrijke rol.  IVF wordt vaak ook meerdere keren gedaan om de vrouw zwanger te laten worden. Indien de vrouw wel zwanger raakt, is er een aanzienlijk risico op een miskraam. Voorts loopt de procedure vaak heel lang en is niet prettig.


Dus wees zeer voorzichtig wanneer u overweegt om via ivf of reageerbuis uw kinderwens te vervullen.

Indien u niet gezond bent en u toch een kind wilt krijgen, wat is dan de beste methode? Het antwoord is: u kunt eerst via de Chinese geneeskunde proberen om uw kinderwens te vervullen.

Waarom kan TCG je helpen je kinderwens te bereiken? Want Chinese geneeskunde kan je lichaam in balans brengen/in gezond stadium brengen, zodat je je kinderwens op een gezond kind kunt bereiken of TCG kan de kans op succes van een ivf-behandeling of reageerbuis in zekere mate verhogen.

In welke situaties kun je met je kinderwens terecht bij TCG? Lees hier graag behandelindicatie

 

Kinderwens

Home

Kinderwens

Behandelindicatie