Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Verantwoording en copyright
Cupping
Wat is moxibustion?
Wat is moxibustion?
Meridianen in beeld

Acupunctuur geneeskunde heeft in de Chinese geschiedenis zijn gloriejaren gekend en heeft een heleboel "magische" verhalen gecreëerd die zich tot op de dag van vandaag verspreiden. Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie bereikt de moderne acupunctuur effectief uitstekende behandelmethoden zonder bijwerkingen. Veel landen in de wereld respecteren acupunctuur zeer, omdat het niet alleen vaak pijnloos is, onmiddellijke en uitstekende behandeleffecten heeft, maar wat nog belangrijker is, niet toxisch is en geen bijwerkingen geeft en heel erg in lijn is met het moderne medische concept. 

Omdat de duur van veel chronische ziekten heel erg lang is en het innemen van medicijnen een heel erg lange termijn nodig is, men zelfs vaak een leven lang Westerse medicijnen moet innemen, daarom zijn de bijwerkingen van het geneesmiddel op het menselijk lichaam bijzonder groot. Veel patiënten krijgen als gevolg van complicaties door langdurig medicijngebruik, weer kunstmatig re-letsel.

Kiezen voor de natuurlijke acupunctuur geneeskunde is dan een verstandige keuze.

Natuurlijke/groene Chinese acupunctuur geneeskunde en Chinese geneeskunde hebben niet alleen de hoogste staat van natuurgeneeskunde, maar ook de hoogste staat van de natuurgeneeskunde in de toekomst.

Home

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Chinatura

中华自然医药堂

Medica


       Chinatura Medica         Triangelstraat 66         3822 DJ  Amersfoort

©2011

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

Chinese acupunctuur is een natuur geneeskunde

Spreken van natuur, groen, doet vaak denken aan bescherming van het milieu, niet-giftig, gezond, geen bijwerkingen, enz. Als men bij geneeskunde over natuur, groen, praat, zal de Chinese acupunctuur geneeskunde, met diens 5000 jaar oude geschiedenis, als eerste worden verkozen.

Wat is cupping?

Wat is acupunctuur?

Wat is moxibustion?

Acupunctuur natuurgeneeskunde

Meridianen in beeld