Acupunctuur Amersfoort, acupuncturist Feng

Ziekten bestrijden met acupunctuur
Ziekten bestrijden met acupunctuur
Ziekten bestrijden met acupunctuur
Ziekten bestrijden met acupunctuur
Verantwoording en copyright
Waarom worden mensen ziek?
Chronische en ongeneeslijke ziekten behandelen met acupunctuur

Acupunctuur is een onderdeel van TCG. Wat is het principe van acupunctuur om ziekten te behandelen? Hoe worden ziekten behandeld? De acupuncturist steekt een of meer naalden op nauwkeurig bepaalde plaatsen in de huid van de patiënt. De punten liggen op meridianen. Veel mensen vinden het zeer magisch en mysterieus dat acupunctuur ziekten kan behandelen. Mensen begrijpen niet waarom, als er een naald in het lichaam wordt geprikt, het dan ziekten kan behandelen. Veel westerse geneeskundigen hebben echter ook moeite met de verklaring hoe acupunctuur de behandeldoestelling bereikt, veel westerse wetenschappers proberen om de meridianen en acupunten te vinden met moderne apparaten, maar tot op heden heeft nog geen enkele experimenteel model het bestaan van het meridianennetwerk kunnen bewijzen. Toch bestaan er wel degelijk de onzichtbare meridianen in het menselijke lichaam, net zoals er onzichtbare magnetisch velden, energievelden bestaan. Er zijn in totaal 14 hoofdmeridianen, met een paar honderd acupunten die samen het meridianen netwerk systeem vormen in het menselijk lichaam en de menselijke gezondheid behouden.

Hoewel westerse wetenschappers veel moeite hebben om te verklaren hoe acupunctuur werkt, is volgens Traditionele Chinese Geneeskunde acupunctuur geen mysterie.

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde, worden alle ziekten veroorzaakt door het verliezen van balans tussen yin en yang, onvoldoende qi en bloed of qi en bloed stromen niet meer door, en resulteert erin dat (een) bepaalde meridiaan/meridianen defect (is) zijn. Pijn wordt veroorzaakt door geblokkeerde qi en bloed in de meridianen of door onvoldoende qi en bloed in de meridianen. Acupunctuur kan het evenwicht tussen yin en yang herstellen, voldoende qi en bloed geven en qi en bloed weer laten doorstromen. Kortom, de fundamentele functie van acupunctuur is om het interne evenwicht van yin, yang, qi en bloed van het lichaam te herstellen, en zo de ziekte te behandelen.

Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) / acupunctuur brengt uw lichaam in balans

Home

 

Tel.: 033 - 4564693         info@chinatura-medica.com           K.v.K. nr.    52945723

info@chinatura-medica.com

Weerstand handhaven en verhogen

Herstellen van yin-yang balans

Samenvatting

Doorstroming en voeding van meridianen

Chinatura

中华自然医药堂

Medica


       Chinatura Medica         Triangelstraat 66         3822 DJ  Amersfoort

©2011

Alle klachten ontstaan door lichaam uit balans

Chinatura Medica brengt uw lichaam in balans

                                       Behandeling . Verzorging . Preventie

Preventie boven behandeling

Verzorging betekent lang leven

Waarom worden mensen ziek?

TCG brengt uw lichaam in balans

Magische kracht acupunctuur